Fotograf i Thy - Om Bertel Bolt

Bertel Bolt-Jørgensen

Fotograf i Thy

Kontakt Bertel Bolt - Din fotograf i Thy

 

Bertel Bolt-Jørgensen

Fotograf

Videncenter Thy-Mors
Silstrupparken 2
7700 Thisted
Tlf.: 27 14 36 66

Bertel Bolt Kommunikation

Bertel Bolt Kommunikation er mig – Bertel Bolt-Jørgensen. Jeg er opvokset i Sjørring, Thy og har boet knapt 20 år i Aarhus, inden jeg flyttede til Thy igen. Jeg er uddannet Cand. mag. i multimedievidenskab fra Aarhus Universitet og har efterfølgende været kommunikationsmedarbejder i Skanderborg og Thy.

Jeg arbejder med foto, video og hjemmesider og har et stærkt fokus på, hvordan disse medier kan udnyttes strategisk på de sociale medier. Jeg kan hjælpe mine kunder med at få øget gennemslagskraft på blandt andet Linkedin og Facebook.

Typisk vægtning af arbejdsområder

  • Social Media
  • Foto
  • Video
  • Tekstforfatning

Fotograf i Thy

Som fotograf i Thy servicerer jeg primært lokalt erhvervsliv. Arbejdsopgaverne jeg løser er mange og ofte meget forskellige. Nedenfor kan du se lidt om, hvad de er og hvordan de typisk bliver løst:

Portrætfoto: Portrætfotos kan være mange ting. Det kan være alt fra medarbejderportrætter af 30 medarbejdere, hvor det er vigtigt at billederne bliver taget hurtigt til profilfotos, hvor der virkeligt bliver kælet for detaljerne. Det er klart, at sidstnævnte altid bliver bedst. Nogen gange er det bare ikke praktisk muligt.

Procesfoto: Nogen gange er det bare lettere, at vise hvad du laver end at fortælle det. Det er det jeg kalder procesfoto. Er du f.eks. håndværker er der ingen tvivl om, at du gerne fortæller kunderne om kvaliteten af dit arbejde. Det er bare endnu mere effektivt at vise det gennem gode billeder, hvor motiv, farver og komposition viser de gode valg du har truffet.

Produktfoto: Produktfotos kan være mange ting, men hos mig er det ofte billeder af fødevarer. Disse fotos er ligesom portrætter. Tager vi os tiden til dem bliver de bedst. Når der er tale om mad, er det altid bedst at kokken er med i processen og anretter maden, før den bliver fotograferet.

Reportagefotos: Har du jubilæum, åbent hus eller fejrer du noget helt tredje i din virksomhed, så er det oplagt at invitere en fotograf med til dagen. På den måde kan du og dit personale have fuldt fokus på gæsterne, samtidigt med at du kan være tryg ved at du får et solidt billedmateriale efterfølgende.

Mobilstudie – opgaven bliver løst hos dig

Den helt store fordel for dig, når du samarbejder med mig, er at alle opgaver kan løses hos dig. Uanset om der er tale om portrætter af medarbejdere, eller billeder af frikadeller (helt uden sammenligning selvfølgelig), så har jeg et veludrustet mobilstudie, der kan opstilles langt de fleste steder. Det betyder at du ikke skal sende medarbejdere eller materiale ud af huset for at blive fotograferet. Det gør tidsforbruget mindre for dig, og sparer dig for ressourcer.

Og husk! Selvom jeg er fotograf i Thy, kører jeg gerne både til Aalborg, Sønderborg eller København.

Pris

Jeg tager mig typisk ikke betalt pr. billede, når vi arbejder sammen. Alle mine tilbud er udregnet på basis af min faste timepris på kr. 675,-. Her får du alle de brugbare billeder, der kommer ud af vores arbejde sammen. Dvs. du skal ikke bekymre dig om det nu bliver dyrere, hvis der er 4 portrætbilleder du gerne vil have fra vores optagelse, selvom du kun skal bruge ét her og nu.

Til gengæld vil du heller ikke se nogen steder, at jeg lover dig, at der bliver 150 billeder fra din én time lange event – Til gengæld lover jeg, at dem der kommer er gode. Og skal du f.eks. bruge 15 billeder, kan du selvfølgeligt regne med, at det bliver der også.

fotograf i thy

Social Media Annoncering

Præcis annoncering til din målgruppe på sociale medier

Sådan får du gode billeder

Vi laver gode billeder til dig. Din markedsføring får et løft, hvis du bruger gode nærværende billeder.

Dronevideo

Dronevideo til dit filmprojekt, ejendomspræsentation eller dokumentationsopgave

Video til hjemmesiden

Få lavet video direkte til din hjemmeside og giv din kommunikation et løft.