Om Bertel Bolt Kommunikation - Bertel Bolt Kommunikation

Bertel Bolt-Jørgensen

Film, Foto & Kommunikation

Kontakt mig

 

Bertel Bolt-Jørgensen

Fotograf

Videncenter Thy-Mors
Silstrupparken 2
7700 Thisted
Tlf.: 27 14 36 66

Bertel Bolt Kommunikation

Bertel Bolt Kommunikation er mig – Bertel Bolt-Jørgensen. Jeg er opvokset i Sjørring, Thy og har boet knapt 20 år i Aarhus, inden jeg flyttede til Thy igen. Jeg er uddannet Cand. mag. i multimedievidenskab fra Aarhus Universitet og har efterfølgende været kommunikationsmedarbejder i Skanderborg og Thy.

Jeg arbejder med foto, video og hjemmesider og har et stærkt fokus på, hvordan disse medier kan udnyttes strategisk på de sociale medier. Jeg kan hjælpe mine kunder med at få øget gennemslagskraft på blandt andet Linkedin og Facebook.

Typisk vægtning af arbejdsområder

  • Social Media
  • Foto
  • Video
  • Hjemmesider
  • Tekstforfatning