fbpx

Jeg var med Søren Immersen fra Aarup Kloak og Entreprenør på tur, hvor vi skød nogle fotos og dronefilm til hans nye hjemmeside. Jeg prøvede at finde nogle vinkler og farver, der viste entreprenørmaskinerne fra en lidt anden vinkel, end du ser til daglig. Måske endda lidt mere heroiske i perspektivet og med vægtning på blå og gule farvetoner, kunne jeg måske fristes til at sige, at det lugter lidt af Hollywood. Altså meget, som det nu kan, når opgaven er udgravning til en ny gylletank på et landbrug.

Jeg holder altid meget af, at komme med håndværkere på arbejde. Her er der tit gode motiver, og håndværkere bør altid tænke på, at den verden de synes er daglig rutine ofte er ukendt land for deres kunder. Så vi kan ligeså godt præsentere det som eksotisk og spændende.

Det var en fornøjelse at være på arbejde med Søren, der er en dygtig og troværdig lokal entreprenør der laver store og små opgaver. Og at turen stoppede på Burgerfri med en Ristet med kage og Kongobajer gør ikke tingene dårligere.

Du kan besøge Søren og Aarup Kloak og Entreprenør her