fbpx

Demonstrationsvideo: Kender du det? Din virksomhed udfører et arbejde, laver et produkt eller yder en service, men det er svært at forklare for kunder, på din hjemmeside. Det problem havde El-Kontakten i Bedsted, der udfører fusionssplidsning af lyslederkabler til vores bredbåndsforbindelser. Arbejdet kræver et relativt dyrt og højt specialiseret værktøj, der kan være svært at forklare. Sammen med El-Kontaktens dygtige medarbejdere lavede jeg en film, der på et minut viser, hvordan fusionssplidsning udføres.

 

Demonstrationsvideo – Sådan gjorde vi

En demonstrationsvideo som denne er let at lave. I dette tilfælde mødte jeg op på arbejdsstedet sammen med El-Kontaktens ejer, Erik Linnet, hvor vi gennemgik, hvad Erik gerne ville formidle. Derefter forlod Erik os, og hans dygtige medarbejdere talte mig igennem processen og viste mig, hvorledes arbejdet foregik og hvad der var vigtigt at bemærke. Her var det blandt andet vigtigt at vise, hvor perfekt splidsningen blev med et signaltab på 0,00DB!

Derefter forklarede jeg medarbejderne, hvorledes jeg kunne tænke mig demonstrationsvideoen skulle sættes sammen og forklarede nødvendigheden af at optage temmeligt mange små klip, således der efterfølgende var noget at klippe fra.

I dette tilfælde gik optagelserne meget hurtigt, da medarbejderne fra begyndelsen var med på, at der skulle optages en demonstrationsvideo. Og de var klar til spille skuespil. Det er afgørende for optagelsen, at de personer der deltager ikke er generte.