fbpx

Thisted Varmeforsyning går nu i luften med deres nye hjemmeside fra Bertel Bolt Kommunikation. Hjemmesiden fjernkøling.dk sætterHjemmeside om fjernkøling fra Thisted Varmeforsyning fokus på den klimarigtige fjernkøling i Thisted midtby, hvor erhvervsdrivende tilbydes opkobling på fjernkølingen. Hjemmesiden giver interesserede mulighed for både at se, hvordan fjernkøling bliver til og læse om de tekniske bestemmelser der ligger bag.

Hjemmesiden er lavet med WordPress som CMS og er baseret på udvidelsen kaldet Thesis, der giver nogle helt unikke muligheder i forhold til søgemaskineoptimering.

“Vi har valgt at bruge Bertel til at lave marketingsmateriale til os, da vi hos ham kunne få alt lavet ét sted og til den rigtige pris. Opgaverne er blevet løst dedikeret og fleksibelt. Vi har efterfølgende hyret Bertel ind til yderligere opgaver for Thisted Varmeforsyning.” Driftschef Søren Højmose Damgaard, Thisted Varmeforsyning.

Hvis du også er interesseret i en hjemmeside til din virksomhed, kan du følge linket for at se, hvordan du også får en billig hjemmeside.

Lidt om fjernkøling i Thisted – Baggrunden for hjemmesiden

Fjernkøling tilbydes i Thisted af Thisted Varmeforsyning, der leverer klimarigtig energi til alle borgenre i Thisted by. Energien kommer stort set udelukkende fra vedvarende energikilder som geotermi, halmfyring og affaldsforbrænding. Ikke alene er energien baseret på vedvarende energikilder, den sikrer også forbrugerne i Thisted nogle af landets billigste fjernvarme-priser. Dette skyldes at, Thisted Varmeforsyning altid har haft fokus på innovation og fremtidssikring, af deres anlæg. Fjernkøling er en sådan fremtidssikring, hvor kølingen ikke længere laves på fossilt brændstof og derfor ikke længere følger de stigende energipriser slavisk. I forbindelse med hjemmsiden fik jeg mulighed for at tale med Borgmester Lene Kjeldgaard og Sparekassedirektør Ivan Christiansen om deres investering i fjernkøling.

Det var således et ønske fra Thisted Varmeforsyning, at kunne fortælle om denne nye løsning, således at blandt andet potentielle kunder i Thisted kan læse om fordelene ved teknologien og om de mere praktiske ting, der skal på plads, når du skal installere fjernkøling i din virksomhed.