fbpx

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik var tirsdag den 23. august gæster i Thy. Det blev til foto fra festlig dag, hvor Thy og Thisted kommune viste sig fra sin bedste side.

Foto af Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik i Thisted

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik i Thisted

Jeg var så heldig, at blive tilknyttet besøget som akkrediteret fotograf, hvilket var en enestående chance for at komme til at opleve Kronprinsefamilien helt tæt på. Vejret var fantastisk og arrangementet ligeledes enestående fint. Arrangementet blev lavet af mine kollegaer fra AL Kommunikation, og min gode kollega Jeanette Lund havde trukket i de rigtige tråde, så jeg kunne være på plads med mit kamera.

Foto til Hummerhuset

Jeg blev inviteret, fordi jeg er tilknyttet fotograf til Hummerhuset i Klitmøller, der i øjeblikket færdiggøres som et led i projektet Det Gode Liv Ved Kysten. Jeg har tidligere dækket firma events og lignende, men der er ingen tvivl om at denne tirsdag var helt unik. Der er simpelthen ikke noget, der kan hamle op med en eftermiddag i Cold Hawaii, når solen skinner.

Sammen med en række internationale fotografe, flere med speciale i foto af de kongelige, fik jeg mulighed for at stå på de allerbedste pladser, når de kongelige kom forbi. Det er jo dejligt, at der sådan bliver taget hensyn til fotografer, og at fotograferne denne dag også tog hensyn til hinanden. Jeg har tidligere deltaget som fotograf i arrangementer, hvor det føltes som at blive sat ned i en guldfiske-bowle med piratfisk.

Det var også skønt at se alle de mange børn, der med deres institutioner var mødt op for at hylde Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik – og samtidigt dejligt at se, hvordan Kronprinsefamilien også gav sig tid til at hilse på de mange børn.

Står du og skal holde et arrangement, du synes er værd at fotografere, står jeg gerne til rådighed for dig og din event.