fbpx

Den 27. og 28. besøgte jeg endnu engang Herlev, for at tage billeder til hjemmesiden Flex bostøtte – Et mobilt døgntilbud. Det var to spændende dage, hvor vi ud over at lave billeder til hjemmesiden fik diskuteret finpudsningen af hjemmesidens indhold og valgte keywords til hjemmesidens strategi for søgemaskineoptimering.

Billederne blev lavet med fokus på at fortælle historien om et fleksibelt socialpsykiatrisk tiltag og de engagerede medarbejdere. Hvis du ønsker sådanne fotos til din virksomhed, kan du læse mere om medarbejderbilleder og medarbejderfotos her.

[message type=”success”]Brug kontaktformularen eller ring 27 14 36 66 for at blive kontaktet med et godt tilbud[/message]

 

Kort om Flex bostøtte:

“Flex Bostøtte er et alternativ til traditionelle døgntilbud, der tilbydes de fleste kommuner i region Hovedstaden. Flex Bostøtte er et mobilt døgntilbud til borgere, der ønsker at blive boende i egen selvstændig bolig på trods af svære psykiske lidelser og sociale problemer.”

[nggallery id=13]

Brugervenlig hjemmeside

At Flexbostøttes nye hjemmeside var brugervenlig har været et vigtigt argument, for Gunner Uglebjerg, da han gav specifikationerne til den hjemmeside, jeg skulle lave. Samtidigt var det også et kriterium, at jeg kunne producere foto, video og tekst til Flex Bostøttes hjemmeside, da indhold blev prioriteret højere end et unikt design. Det betød at Flexbostøtte i udgangspunktet af valgt et hjemmeside-design baseret på en skabelon, der derefter er blevet tilpasset, således at det blev en hjemmeside unik til FLex Bostøtte.

Det er min klare holdning, at indhold i langt de fleste tilfælde opvejer formen. Sælger du designermøbler på din hjemmeside, er sagen selvfølgelig en anden. Men arbejdet sammen med Flex Bostøtte omkring produktion af et unikt titelbanner og unikke fotos til hjemmesiden, har alligevel skabt en hjemmeside, der er helt unik for Flex Bostøtte.

Læs mere om, hvordan Bertel Bolt Kommunikation kan levere en brugervenlig hjemmeside til dig.