fbpx

Min opgave for Islevgaard har i første omgang været at producere billeder til brug på Islevgaards hjemmeside. Derudover vil jeg fremover give konsulentbistand vedrørende hjemmesidens tekster og søgemaskineoptimering.

[pullquote_right]”Bertel lavede vores flotte billeder og hjalp os med at gøre vores tekster bedre. Samtidigt sikrede han også, at vi kunne blive fundet på Google.” Christian Guld, Projektleder Islevgaard.[/pullquote_right]

Islevgaard er et tilbud til borgere i Herlev og Rødovre som oplever en akut psykisk krise. Islevgaard beskriver sig selv således:

“Vi adskiller os fra andre tilbud ved, at du kan henvende dig anonymt døgnet rundt uden visitation.

Vi har ikke medicin, vi stiller ingen diagnoser og laver ingen handleplaner. Vi er der, hvis du får et akut behov for omsorg og rådgivning, og vi kan hjælpe dig videre, hvis du har brug for hjælp til at finde rundt i de eksisterende tilbud i de to kommuner.”

Du kan besøge Islevgaard her.

[nggallery id=12]

God oplevelse med foto og hjemmeside

Det var en fantastisk god oplevelse at være på Islevgaard for at tage billeder til stedets nye hjemmeside. Jeg ankom dagen før deres store åbning, hvor jeg talte med personalet om, hvad de syntes er specielt ved Islevgaard. Det er dette vi skal prøve at få frem gennem foto på deres hjemmeside. Selvom jeg kommer helt fra Thisted, er det muligt for mig som enkeltmandsvirksomhed at holde prisen nede i et meget konkurrencedygtigt niveau. Samtidigt skal mine kunder ikke betale fotos stykvis. Er der 20 eller 30 gode fotos er det det kunden får ud over adgang til samtlige digitale negativer.

God stemning under foto-optagelser

Det er vigtigt for mig, at der er en god stemning, når jeg er ude og optage foto til f.eks. en hjemmeside. Er mine kunder/motiver afslappede og føler sig i sikre hænder bliver billederne altid bedre. Jeg synes det klart kommer til udtryk på flere af billederne på denne side. Se blot, hvor fornøjede Rødovres og Herlevs borgmestre se ud, ved tanken om at komme den nye hjemmeside. Du kan her læse mere om eventfoto fra Bertel Bolt Kommunikation.

Et enkelt kneb gav bonus for søgemaskinerne

Projektleder Christian Guld udtrykte overfor mig utilfredshed med, at hans nye hjemmeside ikke kunne konkurrere med diverse boligforeninger og lignende, der også hedder noget med Islevgaard. Vi satte os sammen ned, og med få enkelte greb fik vi Islevgaards hjemmeside frem til en topplacering. Samtidigt skrev vi sammen nogle gode og rammende tekster til hjemmesiden, der på deres hjemmeside i et indbydende sprog beskriver, hvilke ydelser Islevgaard tilbyder. Med foto og tekst blev helhedsindtrykket af den nye hjemmeside løftet betydeligt.

På de WordPress hjemmesider jeg laver, udfører jeg basal søgemaskineoptimering og rådgiver gerne til mere.