fbpx

Et billede siger mere end tusinde ord.

Dine kunder ønsker at se, hvordan dine produkter ser ud, før de køber. Derfor er det vigtigt, at du kan vise de rigtige produktbilleder frem på dine hjemmeside og i dit almindelige præsentationsmateriale.

Når jeg tager produktbilleder til dig, tager jeg mange forskellige, som du alle får. Jeg tager mig betalt for den tid, jeg bruger med dig og ikke pr. produktbillede. Det betyder, at du ikke skal fravælge produktbilleder, fordi du synes det bliver for dyrt med mange. Du får alle produktbilleder til fri afbenyttelse.

[message type=”success”]Brug kontaktformularen til venstre for at blive kontaktet med et godt tilbud – eller ring nu på tlf. 27 14 36 66[/message]

Billeder fra virksomheden

Billeder kan være mere end produktbilleder. Det kunne være du ønskede dine medarbejdere foreviget på billeder. Enten som personalefotos, men hvorfor ikke tænke lidt videre. Gode billeder fra firmaudflugten, sportsdagen eller hverdagen kan også profilere dig og dine medarbejdere. Billeder som disse skaber identitet og sammenhold.

 

Produktfoto fra Bertel Bolt Kommunikation

Bremseklodser til en lille vindmølle

Billige billeder fra fotografen

Bestiller du en fotograf til fotografering af dine produkter, til portrætfoto af dine medarbejdere eller en pressefotograf til dækningen af dit arrangement, skal du ofte betale pr. billede. Det skal du ikke hos mig. Jeg tager mig betalt for opgaven, og så får du alle billederne der blev taget på dagen. Det er sådan jeg har arbejdet, da jeg løste opgaver fra Thy erhvervsråd i Thisted under det stort anlagte besøg fra Pentagon, hvor jeg var hyret ind som fotojournalist. Selvom jeg har base i Thisted kører jeg gerne efter opgaven, og har derfor også løst opgaver i København, nær Oslo, Århus og mange andre steder, hvor kunder har haft behov for foto til den rigtige pris.

Se eksempler på billige fotos fra Bertel Bolt Kommunikation.