fbpx

Funktionsvideo: En video kan spare dig for mange forklaringer. Laver eller forhandler du et produkt, der måske er lidt ud over det sædvanlige eller som udfører komplekse operationer, så er en funktionsvideo noget for dig.

Funktionsvideo sparer mange forklaringer

Det ved de hos Akea Automation. Her laver de metal-bearbejdningsmaskiner til mange formål. Maskinerne er højt specialiserede og meget avancerede. Derfor er funktionsvideoer et rigtigt godt værktøj for dem. På hjemmesiden giver videoen kunderne mulighed for med det samme at se og forstå, hvordan maskinen kan hjælpe dem. Ude i marken er en funktionsvideo et uvurderligt værktøj for sælgeren. Han behøver ikke længere forklare processen, men kan direkte vise den frem og med det samme indgå i en endnu dybere og mere konkret dialog med kunden.

Jeg har flere gange haft fornøjelsen af, at lave video til Akea, der er en arbejdsplads, hvor man med det samme fornemmer glæden ved de produkter de laver. En glæde der deles af alle fra direktøren til fejedrengen. Som fotograf er det en fornøjelse at arbejde med, da alle hjælper til med at maskinerne ser så godt ud som overhovedet muligt. At det så altid er sjovt at filme mekanik er jo blot en ekstra bonus.