fbpx

Ejer Claus Martinussen var meget specifik i hans ønsker til billederne taget denne gang den 14. januar 2016. Billederne skulle have fokus på medarbejderne og skulle gerne fremstå så enkle og lyse som overhovedet muligt. Det lykkedes til fulde i et nyt boligbyggeri, Nykøbing El-Service er med til at færdiggøre, hvor vi kunne opstille blitz-udstyr, så vi kunne belyse billederne maksimalt.

Det kan godt være svært, at opnå helt det præcise udtryk, kunden gerne vil have, når der tages billeder på arbejdspladsen. Ofte bliver billeder bedst, når de er enklest i deres udtryk. Det kræver blandt andet, at baggrunden er så lidt “rodet” som overhovedet muligt. Det kan være svært at opnå. En af måderne jeg kan gøre billederne enklere er at sløre baggrunde. For at kunne gøre dette, er jeg nødt til at komme på et par meters afstand af det, jeg skal tage billeder af. På den måde kan jeg sløre dybdeskarpheden. Kan vi samtidigt fjerne forstyrrende elementer fra baggrunden, kan vi som i de hvide billeder her til Nykøbing El-Service opnå billeder, der næsten ser ud som var de optaget i et fotostudie som high key-fotos.

Dagens anden opgave var på Vildsund Blue, hvor vi måtte arbejde med det begrænsede lys, der var på fabrikken. Også her lykkedes det ret godt at opnå fokus på medarbejderne og få et enkelt udtryk i billederne.