fbpx

Billig hjemmeside – du selv kan vedligeholde.

Den gode hjemmeside er en side, der er let at finde rundt i – og som du selv kan vedligeholde. Derfor er de hjemmesider jeg laver baseret på WordPress, der er et gennemprøvet system, der er kendt for sin store brugervenlighed. Samtidigt er WordPress et Open Source system. Det betyder, at det er gratis at anskaffe.

Her er ikke nogen skjulte udgifter, som ved almindelige hjemmesidesystemer, hvor kasseapparatet klinger, hver gang du vil have ny funktionalitet. Du betaler for min tid – ikke for produktet. Inkluderet i webdesignet er masser af muligheder for ny funktionalitet.

Ikke nok med det, er det samtidigt et af de hjemmesidesystemer, der er lettest for Google at finde. Det betyder, at din hjemmeside opnår høje placeringer, når potentielle kunder søger efter produkter, du kan levere.

Let og lokalt til din hjemmeside

Når du vælger mig til at lave din webside, får du mulighed for at få lavet webside, webdesign, tekst og billeder hos den samme person. Det holder uforudsete udgifter nede. Vi beslutter sammen webdesign og funktionalitet, og giver dig en samlet lav pris på hele arbejdet, således du kan bruge dine kræfter på din forretning og ikke på at indhente uigennemskuelige tilbud.

Ønsker du, at din hjemmeside skal indeholde avanceret funktionalitet, kan jeg også sørge for dette. Jeg arbejder sammen med de bedste lokale kompetencer, så jeg kan opfylde dine behov. Vejen fra aftale til handling er kort, når vi holder arbejdet lokalt.

Kontakt mig på telefonnr: 27 14 36 66

landmand_07092009_00-copy

Lokal produktion for bedre feedback

Ud med nørderiet – op med hjemmesiden

Når du vil have din virksomhed på nettet, vil du kunne kommunikere nyheder og produkter til dine kunder på en let og direkte måde. Desværre bliver du ofte tvunget til at tage stilling til begreber som html, webhotel, domænenavn, webdesign, php søgemaskineoptimering og andre ting, der giver selv den flittigste grå hår på hovedet. Dette er prisen du betaler for at vælge de allerbilligste løsninger.

Overlad alle disse ting til mig, og lad mig oprette din hjemmeside, så den er let at vedligehold. Selvom jeg er bosiddende i Thisted, Thy, så opsætter jeg gerne en rigtig foruftig jysk hjemmeside overalt i landet.

Kik her for at læse om billige billeder.

Læs mere om den gode tekst til hjemmesiden.