fbpx

Normalt er det meget vanskeligt for foreninger og klubber at få en foreningshjemmeside, der virkelig er et aktiv for foreningen. Efter at have arbejdet med flere foreninger om opbyggningen af deres hjemmesider, er det på tide, at tilbyde en hjemmeside skræddersyet til de behov foreningerne har. Det kan være en intern planlægningskalender, betalingsmoduler til kontingent gennem Conventus eller noget helt tredje.

[message type=”success”]Brug kontaktformularen eller ring 27 14 36 66 for at blive kontaktet med et godt tilbud[/message]

Ingen skjulte udgifter

En hjemmeside må ikke belaste foreningens daglige drift. En løsning med en månedlig afgift ud over de nødvendige udgifter til f.eks det valgte webhotel er ikke rimelig. Det vil belaste foreningen og forhindre, at den nødvendige beslutning om at etablere en hjemmeside, hvor foreningen kan blomstre, bliver taget.

Jeg foreslår, at vi sætter foreningshjemmesiden op i WordPress, der er et af de mest brugervenlige hjemmesideprogrammer der findes på markedet. Desuden er det et gratis program, såkaldt Open Source, hvilket betyder, at foreningerne efter opsætningen frit kan vælge en ny konsulent til at hjælpe med hjemmesiden. Vælger foreningen et kommercielt program, som f.eks GoMINIsite, der ofte tilbydes foreninger, så ophører hjemmesiden, idet foreningen ikke længere vil betale til firmaet bag. Er det rimeligt?

Eksempler på foreningshjemmesider

Sjørring Boldklub:

Sjørring BoldklubFodboldklubben i Sjørring fik en hjemmeside, hvor der var nogle helt specifikke krav til løsningen. Klubben skulle først og fremmest have Conventus-integration til at håndtere kontingenter, kalendere og andet. Dette blev løst i samarbejde med Conventus, der i dag står bag rigtigt mange løsninger til backend hos landets sportsklubber.

Nyheder var et andet specifikt krav. Ikke blot de nyheder klubben selv producerede, men internationale fodboldnyheder. Her opsatte vi et system, der henter et feed fra Bold.dk, som derefter viser fodboldnyheder direkte på forsiden.

Sidst opsatte vi et script, der gør det muligt at vise DBUs resultat-hjemmeside direkte på Sjørring fodboldklubs hjemmeside.

Kulturelt Samråd:

kulturelt-samraadKulturelt Samråd i Thy fik en hjemmeside, der skulle demonstrere medlemmernes arbejde. Det betød at en præsentationsside, hvor de mange kulturforeninger, der er medlem af Kulturelt Samråd, kunne vises frem var vigtig. Derudover opfylder hjemmesiden også et behov for en intern planlægningskalender, hvor medlemmerne kan koordinere deres arrangementer. Tilsidst skulle hjemmeside også kunne vise de kalenderopslag foreningens medlemmer laver på den lokale portal Thy 360. Dette blev løst i samarbejde med Thy 360 og kører nu fuldstændigt automatisk.

Passivhus Nordvest:

Passivhus NordvestPassivhus Nordvest er én af Danmarks største Erhvervsforeninger for lavenergibyggeri. Hjemmesiden indeholder løsninger til udsending af nyhedsbreve, automatisk registrering af tilmeldinger til fyraftensmøder og en platform til at fremvise foreningens best case-historier. Hyppige opdateringer af relevant indhold, har gjort at hjemmesiden, ny er en af de højest rangerede passivhus-sider på Google.