fbpx

“Vi har valgt at bruge Bertel til at lave materiale til marketing til os, da vi hos ham kunne få alt lavet ét sted og til den rigtige pris. Opgaverne er blevet løst dedikeret og fleksibelt. Vi har efterfølgende hyret Bertel ind til yderligere opgaver for Thisted Varmeforsyning.” Driftschef Søren Højmose Damgaard, Thisted Varmeforsyning.

Brochurer til Thisted VarmeforsyningDet har været en fornøjelse at arbejde med Thisted Varmeforsyning. Thisted Varmeforsyning er et af Danmarks mest miljøvenlige fjernvarmeselskaber, der bruger vedvarende energi innovativt og effektivt. Dette har resulteret i nogle af Danmarks laveste priser sammen med et af Danmarks laveste CO2-fodaftryk.

Min opgave bestod i første omgang i at lave et otte siders brochure af moderat fagligt niveau. Jeg har stor erfaring med at skrive energiteknisk materiale, og opgaven var både spændende og udfordrende.

Derefter lavede vi en folder om fjernkøling i ”lommeformat”, med fokus på umiddelbar forståelse af materialet. Det vil sige – en langt mere kommercielt rettet folder.

Marketingsmateriale med fokus på unik energiforsyning

Jeg har efterhånden lavet marketing sammen med Thisted Varmeforsyning en del gange, og det er hver gang en stor fornøjelse. Thisted Varmeforsyning kombinerer bæredygtighed med en udbredt praktisk sans, hvilket de også gerne ser afspejlet i deres marketingsmateriale som foldere, hæfter og hjemmesider.

Jeg har lavet alt marketing-materiale til Thisted Varmeforsyning helt fra bunden. Det vil sige, at tekster, billeder og opsætning er lavet til Thisted Varmeforsyning, hvilket giver materialet sit helt eget unikke udtryk. Billederne har Thisted Varmeforsyning senere kunne bruge også på deres hjemmeside om fjernkøling. Ved at samle hele produktionen hos mig, har det også været muligt for varmeforsyningen at få et meget konkurrencedygtigt tilbud på deres markedsføringsmateriale.

Hjemmesiden om fjernkøling er ligeledes lavet af mig baseret på WordPress. Hjemmesiden giver Thisted Varmeforsyning en platform, hvorpå de kan udbrede kendskabet til deres fjernkølingsløsning både lokalt og nationalt.

 

[message type=”info”]Download folder om fjernkøling[/message]