fbpx

Jeg afsluttede i 2011 en stor hjemmeside til Schweiziske MBP Group. Projektet blev lavet i samarbejde med det reklamebureauet Blake & White, der stod for webdesign og implementering af koncept. Hjemmesiden blev lavet i tæt samarbejde med MBP Groups medarbejdere, der har bidraget i alle faser af arbejdet. Dette har bidraget til, at medarbejderne har taget medejerskab af hjemmesiden og den kommunikation, der foregår derpå.
[pullquote_left]“Vi har været yderst tilfredse med vores valg af Bertel som projektleder på vores hjemmesideprojekt. Vi har fået en hjemmeside, der opfylder de kravspecifikationer vi havde. Efterfølgende har vi valgt at bruge Bertel som ekstern redaktør på vores hjemmeside.” Jens Søgaard Jacobsen, Sales Director og Partner, MBP Group[/pullquote_left]

Hjemmeside med højt fagligt indhold

Det bærende karakteristika ved MBP Group er faglighed og seriøsitet, hvilket afspejler sig i tekster MBP Groups medarbejdere har lavet til hjemmesiden. De bærer alle præg af den omhu som firmaet står for. Teksterne er alle lavet i 7 forskellige sprog, for at gøre dem tilgængelige for så mange af MBP Groups kunder som hoverhovedet muligt.
Filosofien i oversættelsen har været, at Ingen sprog måtte snydes for hjemmesidens permanente indhold, således at ingen kunder føler sig mindre godt behandlet end andre. Netop de mange sprog gjorde også udslaget, da jeg valgte at lave hjemmesiden i Open Source-systemet Drupal, hvis modulopbygning gør det specielt velegnet til omfattende sprogversionering. Sprogversionering er altid en kompleks proces, men Blake & White var under hele arbejdet en villig sparringspartner og løste de tekniske udfordringer.

MBP Group fik hjemmeside fra Bertel Bolt Kommunikation

På billedsiden gjorde vi en stor indsats for at lave en række billeder, der er unikke for MBP Group og som er med til at give hjemmesiden dets unikke udtryk. Billederne er valgt, således at de rammer den rigtige balance mellem industrivirksomhed og bæredygtighed. Under processen lavede jeg et betydeligt billedbibliotek med fotos fra MBP Group, der er tilrådighed for firmaet fremover.

 

Om MBP Group

MBP Group arbejder med biofuel og håndtering af industrielle biprodukter, modtog i 2011 den prestigefulde Red Herring’s Top 100 Europe award. Prisen gives til private teknologidrevne virksomheder, der viser stort potentiale. Tidligere Red Heering-vindere tæller blandt andet Facebook, Twitter, Skype, Youtube og eBay.