fbpx

Messe: Lørdag den 19. april løb Fritidshus- og energimessen af stablen i Hurup Hallerne. Vi havde været så heldige, at få til opgave at arrangere messen, annoncere for den og skaffe udstillere. Og selvfølgeligt stå for det praktiske som opstilling af stande, arrangering af elektricitet og andet forefaldende.

Messen blev afholdt som et samarbejde mellem Thisted Kommune, Thy Erhvervsforum, Nationalpark Thy og Passivhus Nordvest, hvor Bertel Bolt-Jørgensen er formand. På Passivhus Nordvests hjemmeside, kan du finde en temaside, hvor du blandt andet kan læse det magasin, der blev udgivet i forbindelsen med Messen. Magasinet er tidligere blevet lavet i forbindelse med et arrangement i Ringkøbing-Skjern Kommune, men vi fik lov til at skrive en række nye artikler og tage billeder fra vores lokalområde. Magasinet er blevet meget vel modtaget og de deltagende parter har været meget tilfredse med arbejdet.

fritidshusmesse_2014-19-04-7

Messe i Hurup Hallerne

Under selve messen stod vi ligeledes for det praktiske med stor hjælp fra Hurup Hallerne, samtidigt med at vi også bemandede Passivhus Nordvests stand. Det umiddelbare indtryk efter messen, var at de 30 udstillere generelt havde fået mange kontakter, men at besøgstallet led under, at netop denne påskelørdag var årets allerbedste solskinsdag indtil videre.