fbpx

Morsø Specialinventar: Portrætter, arbejdsituationer, inventarfotos, produktfotos

På Mors findes en af Danmarks førende producenter af inventar til bl.a. hoteller. Morsø Specialinventar løseralle typer specialopgaver. Fra beskedne overnatningssteder til 5-stjernede luksushoteller i hjertet af København.

Jeg har haft fornøjelsen af at løse flere typer opgaver for Morsø Specialinventar og søstervirksomheden Haaning, der laver specialløsninger til fastfood-branchen som f.eks. pølsevogne, pavilloner, food-trucks og inventar til tankstationer.

 

Portrætter

Til Morsø Specialinventar besluttede vi at lave portrætter af ledelsen, hvor de optrådte i værkstedet. Her bliver firmaets produkter skabt og det er en naturlig baggrund for medarbejderne. Ofte vil vi vælge en neutral baggrund til portrættet, da det umiddelbart er lettere at bruge i forskellige forbindelser. Men den neutrale baggrund kan godt gøre portrættet en smule ferskt at se på, så derfor fravalgte vi det i denne omgang.

Med studielyssætning er det vigtigt at belyse baggrunden, da blitz på ansigtet vil gøre baggrunden mørk. Derfor er det også nødvendigt at belyse værkstedet bag personen på portrættet. Det kræver en del opstilling, men medarbejderne var flinke til ikke at lade forstyrre sig nævneværdigt.

Kontakt Bertel Bolt

15 + 5 =

Tivoli Hotel

”Eventyret i København begynder her,” fortæller hotellets hjemmeside. Morsø specialinventar har gjort deres til at dette er sandt. De har leveret en lang række lækkert inventar til hotellet, som jeg fik lov til at fotografere. Det kom der en lang række flotte fotos ud af, som virksomheden bruger i deres portfolio.

Sticks n’ Sushi

På Amager Strandvej ligger en afdeling af Sticks N’ Sushi, hvor en del af inventaret er leveret af Morsø Specialinventar. Inventaret understreger den moderne og uformelle stemning der præger stedet, der ligger lige ned til stranden på Amager. Et hyggeligt sted med gode madoplevelser.

Produktfotos

Mange af de elementer, der bliver produceret er meget store. Det vil sige, at de er overordentligt svære at belyse jævnt og pænt, når der skal tages billeder af dem. Samtidigt er de reflekterende overflader vanskelige at styre, når billederne bliver taget på værkstedet. Optimalt havde man valgt at flytte elementerne og taget billederne i et stort dedikeret fotostudie. Dette er dog en dyr løsning.

Vi valgte at tage billederne på værkstedet, og derefter rydde op i refleksioner og lignende i Photoshop. Det lykkedes ret pænt.

Mobilt hjemmekontor

Ikke alting er lige efter bogen på Mors, og nogle gange bliver der fremdyrket nogle skæve og anderledes idéer. Det personlige kontor, er en af disse ting, der ikke lå lige for. Her er der mulighed for at få sit helt eget personlige og (relativt mobile) kontor, hvor der er arbejdsro. Igen har udfordringen i fotoopgaven været, at billederne er taget på værkstedet. Det gave udfordringer i forhold til refleksioner i glasset.