fbpx

For andet år i træk fik jeg lov til at være fotograf til Nationalpark Thy Marathon 2014, som hvert år bliver arrangeret af TIK-Gymnastik. Distancerne går fra 1/8-del til den fulde Marathon-distance gennem Danmarks første nationalpark.

Husk du kan se endnu flere billeder på Nationalpark Thy Maraton’s facebookside.

[flat_button text=”Få foto til din event?” title=”Klik og se mere om fotos” url=” https://bertelbolt.dk/saadan-faar-du-gode-billeder/” padding=”20px 30px” bg_color=”#FF5C00″ border_color=”#FF5C00″ border_width=”2px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”15px” align=”right” target=”_self”]

Dette år bød Nationalpark Thy Marathon 2014 på nogle helt særegne fotografiske udfordringer, fordi det lynede og tordende og stod ned i stænger, den første time maraton-løberne var i gang. Med relativt sart fotogrej er det ikke en ønskesituation, men så havde jeg mulighed for at prøve min “kameraregnfrakke” – med det mundrette navn KATA E-702. Regnfrakken købte jeg hos Goecker, men det ser ud til at producenten er blevet opkøbt af Manfrotto

Nationalpark Thy Marathon 2014Idéen med et regnovertræk er glimrende, men der er ingen tvivl om, at al ting bliver 5 gange mere besværligt. Man knufler med regnslaget, regnslaget dugger inden i og til sidst er det lidt mere held end forstand, hvis løberne fra Nationalpark Thy Marathon 2014 rent faktisk kom i fokus.

Heldigvist varede uvejret kun én time, hvorefter det langsomt klarede op. Derefter blev Nationalpark Thy Marathon 2014 afviklet i relativ tørvejr, hvor jeg kunne koncentrere mig mere om at tage billeder af deltagerne, end om at holde grejet tørt.