fbpx

Så er Thisted Kommunes nye hjemmeside ”Den Grønne Tråd” kommet online. Den er en del af kommunens strategi for at brande sig selv som Danmarks førende klimakommune – og stedet du bare må besøge, hvis du er interesseret i natur og grøn teknologi.

Hjemmesidens fokus er primært natur- og energisteder, som du selv kan opleve og målgruppen er helt almindelige mennesker, der ønsker at opleve, hvorledes en af Danmarks største kommuner kan have et af Danmarks mindste co2-fodaftryk.

Øje for omkostninger

Hjemmesiden er blevet lavet med et stort hensyntagen til de omkostninger, der altid er forbundet med etableringen af en så omfattende hjemmeside. Derfor valgte Thisted Kommune at benytte sig af en WordPress-hjemmeside med en tilpasset skabelon. Det vigtige er indholdet og en fortsat produktion af dette, således at hjemmesiden hele tiden er ny og interessant.

Hurtig launch af hjemmeside

Lanceringen af hjemmesiden har været hektisk. Det er det altid, men denne gang mere end normalt, da lanceringsdatoen blev skubbet en hel måned frem. Pga. af Thisted Kommunes engagement i projektet Thy i København, valgte vi at åbne for adgangen til hjemmesiden meget tidligere end planlagt. Heldigvis var vi relativt godt med i hjemmesiden, og de ansvarlige i Thisted Kommune har vist stor forståelse for, at en hjemmeside aldrig er færdig, men altid er et ”work in progress.” Det giver tillid til, at hjemmesiden nok skal vokse sig stor og flot det kommende år.

Del af branding-strategi

Hjemmesiden er en del af et overordnet arbejde med at brande Thisted Kommune som en bæredygtig kommune, hvor natur, grøn teknologi og skabelsen af nye arbejdspladser hænger uløseligt sammen. Det er netop dette, der gør den grønne teknologi og naturpleje til et af Thisted Kommunes største aktiver, og er med til at fastholde Thisted Kommune som Danmarks førende klimakommune.