fbpx

Clean Energy Denmark har fokus på den vedvarende energi og energibesparelser i Danmark. Sammen med HP Korsgaard og Troels Kildemoes indgår jeg nu som konsulent i Clean Energy Denmark.

Networking, produkt- og virksomhedsudvikling til øget eksport er nøgleord, når Clean Energy Denmarks stiftere skal beskrive, hvad den nye forretning skal beskæftige sig med. Hans Peter Korsgaard, tidligere koordinator i KLIMALØSNINGER Thy & Mors fortæller: ”Vi skal sætte fokus på de kommercielle potentialer, der findes i danske virksomheder. Derfor er Clean Energy Denmark ikke bare et tilbud til Nordvestjylland, men et tilbud til hele Danmark”.

Konsulenter med vedvarende fokus

Clean Energy Denmark består af to iværksættere med lang erfaring. HP Korsgaard var før KLIMALØSNINGER Thy & Mors direktør for og stifter af Wiking Gulve, der bl.a. var kendt for sin skæve og effektive reklamekampagner. Mange kan sikkert huske Jakob og hans hund Mopse i tv-kampagnerne. Den vedvarende energi og energibesparelser trak dog mere, og nu bruger HP sine iværksætterevner på den rene energi.

Troels Kildemoes er den anden ildsjæl bag Clean Energy Denmark. En livslang passion for vedvarende energi og energibesparelser, har ført til at Troels i dag er en hyppigt brugt konsulent for blandt andet den danske vindmølleindustri. Samtidigt er han en af landets førende eksperter inden for passivhuse gennem sit ingeniørfirma Ellehauge og Kildemoes.

Bertel Bolt-Jørgensen er tredje mand bag Clean Energy Denmark. jeg har en baggrund i marketing og virksomheds-storytelling. Min store interesse er den spændende fortælling, der altid gemmer sig bag de mange energitiltag og produkter, der findes i Danmark.