Bertel Bolt-Jørgensen

Fotograf i Thy

 

Kontakt Bertel Bolt - Din fotograf i Thy

 

Bertel Bolt-Jørgensen

Fotograf

Videncenter Thy-Mors
Nytorv 6 St. th.
7700 Thisted
Tlf.: 27 14 36 66
Mail: bertel@bertelbolt.dk

Bertel Bolt Kommunikation

Bertel Bolt Kommunikation er mig – Bertel Bolt-Jørgensen. Jeg er opvokset i Sjørring, Thy og har boet knapt 20 år i Aarhus, inden jeg flyttede til Thy igen. Jeg er uddannet Cand. mag. i multimedievidenskab fra Aarhus Universitet og har efterfølgende været kommunikationsmedarbejder i Skanderborg og Thy.

Jeg arbejder med foto, video og hjemmesider og har et stærkt fokus på, hvordan disse medier kan udnyttes strategisk på de sociale medier. Jeg kan hjælpe mine kunder med at få øget gennemslagskraft på blandt andet Linkedin og Facebook.

Fotograf i Thy

Som fotograf i Thy servicerer jeg primært lokalt erhvervsliv. Arbejdsopgaverne jeg løser er mange og ofte meget forskellige. Nedenfor kan du se lidt om, hvad de er og hvordan de typisk bliver løst:

Portrætfoto: Portrætfotos kan være mange ting. Det kan være alt fra medarbejderportrætter af 30 medarbejdere, hvor det er vigtigt at billederne bliver taget hurtigt til profilfotos, hvor der virkeligt bliver kælet for detaljerne. Det er klart, at sidstnævnte altid bliver bedst. Nogen gange er det bare ikke praktisk muligt.

Procesfoto: Nogen gange er det bare lettere, at vise hvad du laver end at fortælle det. Det er det jeg kalder procesfoto. Er du f.eks. håndværker er der ingen tvivl om, at du gerne fortæller kunderne om kvaliteten af dit arbejde. Det er bare endnu mere effektivt at vise det gennem gode billeder, hvor motiv, farver og komposition viser de gode valg du har truffet.

Produktfoto: Produktfotos kan være mange ting, men hos mig er det ofte billeder af fødevarer. Disse fotos er ligesom portrætter. Tager vi os tiden til dem bliver de bedst. Når der er tale om mad, er det altid bedst at kokken er med i processen og anretter maden, før den bliver fotograferet.

Reportagefotos: Har du jubilæum, åbent hus eller fejrer du noget helt tredje i din virksomhed, så er det oplagt at invitere en fotograf med til dagen. På den måde kan du og dit personale have fuldt fokus på gæsterne, samtidigt med at du kan være tryg ved at du får et solidt billedmateriale efterfølgende.

Mobilstudie – opgaven bliver løst hos dig

Den helt store fordel for dig, når du samarbejder med mig, er at alle opgaver kan løses hos dig. Uanset om der er tale om portrætter af medarbejdere, eller billeder af frikadeller (helt uden sammenligning selvfølgelig), så har jeg et veludrustet mobilstudie, der kan opstilles langt de fleste steder. Det betyder at du ikke skal sende medarbejdere eller materiale ud af huset for at blive fotograferet. Det gør tidsforbruget mindre for dig, og sparer dig for ressourcer.

Og husk! Selvom jeg er fotograf i Thy, kører jeg gerne både til Aalborg, Sønderborg eller København.

Medlem af Dansk Fotografisk Forening

Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden udvikler mig fagligt. Derfor er jeg medlem af Dansk Fotografisk Forening, hvor seriøse danske fotografer har mulighed for at sparre med kollegaer og modtage videreuddannelse på højt internationalt niveau. Dansk Fotografisk Forening er interesse- og brancheforening for professionelle fotografer i Danmark. Foreningen arbejder for informations-, uddannelses-, og netværkssamarbejde blandt medlemmerne i alle grene af den fotografiske branche-

Rent praktisk ønsker jeg altid, at udføre mit arbejde bedst muligt. Så hos mig er der ingen standardindstillinger, som vi ofte ser på markedet. Sammen finder vi de muligheder, der passer bedst til dig og de behov du har. Dine billeder afspejler din eller din virksomheds unikke identitet. Sammen sikrer vi at dit materiale bliver bedst muligt.

Pris

Billeder til erhverv:

Typisk betaler du timepris (725,- + moms) for opgaven. Når det er en opgave, hvor det handler om at tage velredigerede situationsbilleder er fordelingen på arbejdet hos dig og i Photoshop 1:1. Det vil sige, at i grove træk kan du forvente, at én time på location udløser én times redigering.

Billeder til private:

Jeg kommer gerne ud til dig og tager det billede du ønsker dig. Du betaler timepris (725,- + moms) mens vi er afsted fra studiet. Derefter kan du købe billederne enkeltvist i dit galleri. Du vil dog altid kunne downloade dine billeder gratis i webopløsning med logo.

Er der tale om studiefotografering til private, tager jeg et engangsbeløb for at booke fotografen, samt et beløb pr. billede du skal bruge.

 

Print og indramning

Jeg printer gerne billeder til dig i den allerhøjeste kvalitet og på fotopapir, der er specielt velegnet til formålet. Det giver dig billeder i en kvalitet, du ikke finder mange andre steder.

Pris:

A4
Print med sort ramme med akryl sikkerhedsglas: kr. 399,- Refleksfri galleri-plexiglas kr. 59,- (merpris) Print alene kr. 140

A3
Print med sort ramme med akryl sikkerhedsglas: 675,- Refleksfri galleri-plexiglas kr. 140,- (merpris) Print alene kr. 215,-

A2
Print med sort ramme med akryl sikkerhedsglas: kr. 929,- Refleksfri galleri-plexiglas kr. 230,- (merpris) Print alene kr. 280,-

13×18
Print med sort ramme med akryl sikkerhedsglas: kr. 215,- Refleksfri galleri-plexiglas kr. 50,- (merpris) – Print alene kr. 45,-

Alle printpriser er inkl. moms med mindre andet er angivet. (og uden forsendelse)