fbpx

PM Solutions er et nystartet IT-virksomhed i Thisted. Med deres egne ord er de: en IT-konsulentvirksomhed med fokus på kunden og rådgivning i valget af den rigtige IT løsning.

Som en del af deres opstart har de selvfølgeligt haft fokus på etablering af ny hjemmeside og til den selvfølgeligt nye billeder. Derfor bookede de mig en formiddag til at tage portrætter og et par situationsbilleder fra kontoret. Jeg opstillede et mobilt fotostudie hos dem, hvor vi tog portrætterne. Portrætter til virksomhedssider er for mig reklamefotos. Derfor bliver de retoucheret noget mere, end jeg vil gøre til familiebilleder. Selvfølgeligt med øje for, at kunderne skal kunne genkende medarbejderen fra hjemmesiden. Billederne er generelt lyse og holdt i så få farver, som overhovedet muligt, så PM-Solutions egne blå farver, fremstår tydeligt. Derudover har jeg sikret mig, at ikke andre brandnavne end netop PM Solutions dukker op på billederne.

Personalefotos

Det er afgørende vigtigt, at jeres personalefotos har det samme niveau, som jeres virksomhed. Har du klasket personalet op af en væg og fotograferet dem med mobilen, giver du et sjusket indtryk af dine medarbejdere. Derfor må du forvente, at dine kunder regner med at dette går igen igennem hele organisationen. Førstehåndsindtryk betyder noget.

Kunne du tænke dig en firmaaftale omkring personalefotos, kan du udfylde nedenstående formular. Så kontakter jeg dig.

Bliv kontaktet vedr. personalefotos

9 + 4 =