fbpx

Hanne Linnet stod og skulle afsted til Kunst og Vinmesse i Sjørring, for at fremvise hendes flotte malerier. Hun syntes, at det ville se mere professionelt ud, hvis hun ankom til den velbesøgte messe med en velsmurt hjemmeside. Til dette skulle hun bruge nogle vellignende portrætter, der rakte ud over det sædvanlige. Det var jeg heldig at få lov til at hjælpe hende med.

Opgaven lød på at portrætterne skulle tages i naturen, hvilket kan give flere udfordringer. Fotografer er jo som landmænd, da de aldrig rigtigt er tilfredse med vejret. Høj solskin som dagen, hvor vi optog billederne, er aldrigt godt til personbilleder. Solen laver skarpe og uflatterende skygger. Derfor havde jeg medbragt mine Elinchrome BRX500 flash, som jeg kunne bruge som blødt solskin istedet for den rigtige sol. Den rigtige sol brugte jeg istedet til at lave højlys i Hannes hår, og tegne hende mod baggrunden.

Jeg synes, at billederne viser Hanne i den natur, hvor hun henter sin inspiration fra. En natur hun finder lige udenfor hendes egen hoveddør.