fbpx

StayPlus

Se fordelen

Krykker der bliver, hvor du stiller dem

Der er altid nogle projekter, der er sjovere end andre, og videoerne til StayPlus, har absolut været nogle af de bedste timer jeg har brugt. StayPlus er en add-on til krykker, der gør at det bliver virkeligt let og sikkert at stille krykken fra sig. Med StayPlus er det slut med at bukke sig efter krykker der er faldet på gulvet.

Opgaven bestod af to dele:

  1. Lav to videoer der viser fordelene ved StayPlus til brug på små skærme i butikkerne. Filmene skal henvende sig til to forskellige segmenter, så kunderne kan få en fornemmelse af, at alle kan have brug for StayPlus.
  2. Lav produkfotos til brug på hjemmesiden og StayPlus’ æske.

In-store-løsning

Vi havde sammen valgt to forskellige locations. Første optagelse foregik på Solgården i Hundborg. Solgården er et helt nyt og topmoderne plejehjem, og var den perfekte baggrund for demonstrationen af StayPlus.

Anden location var det nye kollegium, Rotunden, i Thisted, der ligeledes danner en moderne baggrund for StayPlus. Videoerne er skud for skud meget ens, hvilket er et bevidst valg. På den måde får vi slået helt fast, hvordan StayPlus virker og hvor fantastisk en hjælp produktet er til brugere af krykker.

Det er bare skide godt det der –  Det spiller bare! Filmene viser bare helt præcist fordelene ved StayPlus.

Toke Pihl

Udvikler af StayPlus, Pihl & Pihl ApS

Hvad kan jeg gøre for dig

Brug kontaktformularen eller ring til mig på 27143666, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig med film og fotos.

Billeder

Billederne blev afleveret som vist til kunden, der selv havde hyret en grafiker til færdiggørelse af materialet. Typisk vil dette inkludere fritlægning og fjernelse af ridser og mærker på modellen.

Vil du vide mere om video