fbpx

Bryllupsbilleder: Dorte og Peter blev fotograferet ved Vildsund Strand. Det er der mange der er blevet og jeg er glad for, at jeg fik lov til at fotografere dette unikke brudepar. For dem var festen og gæsterne vigtig. Derfor var det vigtigt for dem, at billedet blev taget der, hvor festen blev holdt.

Jeg lavede de første aftaler med Dorte og havde på forhånd udset mig et sted på stranden, der opfyldte mine krav til en god location. Blødt lys var det vigtigste for mig. Det giver det romantiske look, jeg godt kan lide til et bryllups foto. Dorte ville have vandet i baggrunden. Alt var klappet og klar, da de kom til fotografering.

Bryllupsbilleder – Der er altid en overraskelse

Det er altid en udfordring at fotografere. Udfordringen denne dag bestod i en kæmpestor og imponerende Cadillac, som de gerne ville have med på billedet. Det gav to udfordringer. Først og fremmest skulle den meget store bil placeres, så den ikke dominerede bryllupsfotografiet. Dernæst var spørgsmålet: Hvordan får man en 2,5 tons Cadillac hen over en regnvåd grasplæne – Meget forsigtigt!

Brudebilen matcher heldigvis de grønne farver i omgivelserne og kom til at stå meget harmonisk i brullupsfotografiet.

Generelt om fotos fra mig.

Vandvittig fede billeder. De er bare så flotte.

Dorte

Bryllupsfoto – sådan er processen.

Når I har kontaktet mig, aftaler vi at mødes. På mødet skal vi tale om jeres ønsker, hvor billedet skal tages – og selvfølgelig hvornår billedet skal tages. Der er ingen grænser for, hvor lidt eller hvor meget I kan bruge mig. Er det kun bryllupsbilledet af brudeparret, eller vil I gerne have mig med hele dagen.

Jeg arbejder til en fast timepris, og I får alle de gode billeder fra dagen. Alle billeder er digitalt efterbehandlet, så de fremstår bedst muligt.