fbpx

Selvom jeg hyppigt omtaler mig selv som “erhvervsfotograf”, så er det altid hyggeligt at lave billeder til private. Der er tit en god historie med årsagen til fotograferingen. Marianne Bakke ønskede at give hendes mand en overraskelse til deres kobberbryllup. Derfor tog vi til Skyum Bjerge, hvor han havde tilbragt mange dejlige timer i sin barndom. Skyum Bjerge er et fantastisk sted, men om efteråret uvejsomt og mudret. Børnene tog det i stiv arm, og pludseligt fandt vi en lysning med en eng i baggrunden, hvor får gik og græssede. Mere perfekt kunne det ikke blive.

Jeg synes billederne er blevet helt perfekte og fik lov til at levere det flotteste indrammet til Marianne. Selvfølgeligt printet på eksklusivt Hahnemühle-papir, der understreger og fremhæver de smukke farver i scenen.

Bertel brugte en søndag på at fotografere mine børn i lettere uvejsomt terræn og resultatet blev bedre end jeg turde have håbet på.  Bertel får min varmeste anbefaling.

Marianne Guld Bakke