fbpx

Uden forbehold fantastisk. Så kort kan man opsumere arrangementet Thy & Mors På Rådhuspladsen, der løb af stablen den 23. og 24. maj 2014 i København.

Det så ud som om halvdelen af Thy og Mors havde rykket teltpælene op og havde besluttet sig for at holde weekend i københavn. Således kunne de også opleve den fantastiske byfest Thy & Mors På Rådhuspladsen viste sig at være. I bragende solskin fik københavnerne mulighed for at opleve regionale fødefarer, lokal musik og lokale virksomheder, der alle var med for at støtte op om arrangementet.

[message type=”custom” width=”100%” start_color=”#52CC29″ end_color=”#42A321″ border=”#3D5C00″ color=”#FFFFFF”]

Du kan købe billederne:

Ét billede kr. 249-

Fem billeder: Kr. 995,-

Send en mail til bertel@bertelbolt.dk

[/message]

 

14266506815_d411d56110_o

[message type=”info”]Bemærk: Der er rigtigt mange billeder på siden, så siden tager tid at indlæse.[/message]

Regional Madkultur Thy-Mors

Blandt de helt store publikumsmagneter på Thy & Mors Rådhuspladsen var foreningen Regional Madkultur Thy-Mors. Det er en forening for virksomheder, institutioner og private, der ønsker at fremme fødevarekvaliteten for produkter produceret i Thy og på Mors. Her blev svunget store flotte isvafler over disken. Smagfulde spegepølser fristede de københavnske ganer, og mælk og ost tilbød sig som lækre alternativer. Og så var der endda også mulighed for at få en lille en til ganen.

Thy & Mors På Rådhuspladsen og Thy Turistforening

Det var en stor dag for turistchef Ole Riis, da pladsen blev åbnet for publikum. For Ole og Thy Turistforening har projektet Thy & Mors på Rådhuspladsen en helt speciel status. I Juni 2012 stod Turistforeningen i spidsen for Thy på Strøget, der ligeledes satte fokus på de værdier, der er i så rigt mål er repræsenteret i Thy.

Denne gang kunne Ole nøjes med at repræsentere sin egen velbesøgte stand på Rådhuspladsen, hvor han og hans engagerede medarbejdere tog imod publikum og svarede på spørgsmål. I sandhed en langt lettere opgave end at arrangere Thy på Strøget i 2012.

Kokkekonkurrence med Morsø Living

Morsø Jernstøberi havde sat alle sejl til i kampen for at gøre københavnerne opmærksomme på deres utroligt smukke produkter. Specielt produkterne fra livsstilsserien Morsø Living med den markante Morsø Forno satte deres præg på Thy & Mors på Rådhuspladsen. 

Som et passende punktum for virksomhedens store indsats på Rådhuspladsen bød lødag eftermiddag på et brag af et kokkeopgør, hvor de kendte kokke fra TV2 Gorm Wisweh, Louisa Lorang og Claus Holm. Claus er efter eget udsagn skeløjet pga. af en ordentlig dragt prygl han pådrog sig på Mors i forbindelse med et kærlighedseventyr. Ja, man skal passe på hvem man fløjter efter på gågaden i Nykøbing.

Bakkedal på Rådhuspladsen

Dragsbæk gav smagsprøver på deres Bakkedal Smørbar, der er et velsmagende og let alternativ til smør. Medarbejderne fra Bakkedal trak et stort publikum til deres hjemmebagte grydebrød bagt i Morsø Forno-ovne, og alle var enige om, at det hjemmebagte brød klædte det lækre Bakkedal Smørbar.

Flot indsats af Thy Rock og de frivillige

Uden de frivillige havde der ikke været Thy og Mors på Rådhuspladsen. Uden dem havde alle Thyboerne og Morsingboerne ikke haft en fabelagtig fest i hjertet af København. Det skal de have stor tak for.

Samlede fotos fra dagen