fbpx

Sundhedspaletten fra Thisted er nu gået i luften med en hel ny hjemmeside baseret på WordPress. Indehaver Gerda Bruhn forventerSundhedspaletten.dk sig meget af sin nye kommunikationsplatform og siger følgende om samarbejdet med Bertel Bolt Kommunikation:

Bertel hjalp mig med at komme igang med min hjemmeside. Systemet er let og overskueligt, og Bertel er en god sparringspartner, når jeg skal fastlægge indholdet på min hjemmeside – der forresten er superlet at bruge.

Det har været en fornøjelse, at samarbejde med Gerda om Sundhedspaletten.dk, og jeg er ikke i tvivl om, at hjemmesiden nok skal blive en gevinst for Gerda Bruhn i hendes arbejde med sundhed. Gerda har så meget drive, gåpåmod og gode ideer, at hendes vejledning altid vil give et skub i den rigtige retning.

Mangler du også en hjemmeside til din virksomhed, kan du se her, hvordan du også får en billig hjemmeside.

Lidt om Sundhedspaletten.dks hjemmeside

Som sædvanligt er hjemmesiden udført i WordPress og sat op af mig. Alle teksterne er dog leveret af Gerda selv, der allerede længe havde gået rundt og brygget på hjemmesidetekst til produkterne. Teksterne udstråler hele tiden den personlighed Gerda har, men samtidigt er de også meget konkrete. Eventuelle kunder er aldrig i tvivl om, hvad de få gennem de forskellige produkter. Langt de fleste billeder stammer fra mit arkiv, som du kan se på Flickr. Det er på længere sigt (vist nok) Gerdas plan at udskifte billederne med nogle hun selv har produceret og som passer bedre til de enkelte temaer.

Det er altid let at udvide funktionaliteten på WordPress-hjemmesider. Det sker ved hjælp af såkaldte plugins. Det betyder, at får Gerda Bruhn nye behov på hendes hjemmeside, så kan hun altid vælge mellem mere end 15.000 tilgængelige plugins for netop at få den funktionalitet, hun har brug for. Det er med til at gøre WordPress til den foretrukne platform for stadigt flere brugere. Faktisk finder du nu mere 52 millioner hjemmesider baseret på WordPress.