fbpx

Endnu et fantastisk Thy Træf er overstået, og endnu en gang fik jeg lov til at lave 2 eventvideoer under arrangementet. Eventvideoerne for mange visninger og utroligt mange delinger på træffets Facebook-side. Det er med til at formidle stemningen af, at Thy Træf er stedet hvor bikere mødes.

Det har været en årligt tilbagevendende begivenhed for mig, at hjælpe træffet med deres materiale. Specielt videoerne glæder jeg mig hvert år til at lave. Opgaven er meget fri, og jeg får typisk selv lov til at definere temaerne til videoerne. Det vil sige, at fokus ofte er på fest og kammeratskab. For mig er det det, der definerer Thy Træf.

Dette træf fik jeg mulighed for at bruge flere forskellige optagemuligheder på den første dag. Her startede jeg med droneoptagelser fra Inspire 2-dronen. Droneoptagelser er fantastiske til at etablere filmen og give publikum et overblik. Her var blandt andet den kolossale indgangskø i fokus. En kø, der strakte sig mange kilometer, men var afviklet på under 26 minutter.

Selve indkørslen er filmet med mit Sony FS5-videokamera, der giver alle de professionelle muligheder et high-end-kamera giver tilsat en stor dynamisk rækkevidde på videooptagelserne. Det betyder, at mest mulig farveinformation er tilstede både i de mærke og helt lyse områder. Det er mit primære kamera.

Som noget nyt brugte jeg også mit Nikon D850 med en Ronin S gimbal, der giver mulighed for at lave stabile optagelser med bevægelse og dynamik. Det er klip der ikke fylder ret meget i den samlede produktion, men som giver tingene et ekstra krydderi.