Effektfotos inkl. gratis download | Lad børnenes fantasi blive virkelighed

Effektfotos inkl. gratis download

Fra: DKK 1.475,00

Ond Sith-fyrste, eventyrpige alene i sneen, superhelt eller Disneyprinsesse. Et effektfoto er en unik fotogave, der giver din dreng eller pige mulighed for at se sig selv rigtigt i situationen.

Effektfotos kræver forberedelse, så det er vigtigt at vi har tid til at tale om opgaven i god tid før vi optager. I skal selv medbringe kostume til fotograferingen.

Beløbet dækker booking af studie med fotografen og research refunderes ikke ved aflysning. Du får  gratis download af billederne i en størrelse, der passer til sociale medier. Samtidigt får du et lækkert farveprint med af et valgfrit billede i flot 13×18-format.

Sådan gør du:
Vælg antal personer til foto -> Vælg dato (grøn=ledig, rød/grøn=stadig ledige tider, rød=optaget) -> Vælg tid -> tryk “Book nu” -> Gå til kurv -> Tjek ud

Kategori:

Beskrivelse

Det får du. Fotograferingen foregår i studiet på Nytorv 6, st. tv, hvor vi vælger baggrund og den type lyssætning du godt kunne tænke dig. Jeg instruerer dig, så du bliver den bedste udgave af dig selv på portrættet. Vi prøver også en alternativ opsætning af lys, så du får noget at vælge imellem. Når vi er færdige med at tage billederne, vælger vi det/dem du gerne vil have. Jeg retoucherer derefter billederne og sender dem digitalt til dig. Du får både en trykklar fil og et billede, der står godt til nettet og de sociale medier. Der er selvfølgelig ikke mit bomærke de købte filer. Vil du gerne have billedet trykt og rammet ind, kan jeg selvfølgelig også hjælpe med det. Her er nogle priseksempler på print og indramning

Yderligere information

Personer

1 – 2 personer, 3 – 5 personer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Effektfotos inkl. gratis download”