fbpx

Præsentationsvideo til Washpower

I Glyngøre ligger en produktionsvirksomhed med store ambitioner. De vil erobre det kinesiske marked med deres arbejdskraftsbesparende vaskerobotter til svinestalde. Som en del af dette arbejde har de spiffet deres hjemmeside op. Jeg har taget nye billeder til dem af produkter og produktion. Og til sidst lavede jeg en kort profilvideo, hvor jeg viser virksomheden og den proces, der indgår i produktionen af de avancerede vaskerobotter.

Jeg lavede videoen, så den fik lidt gas med det episke og på filmlooket og afleverede den i 4k. Jeg var lidt nervøs for, hvordan de ville tage imod filmen. Det havde jeg ikke behøvet at være. De vendte tilbage med beskeden:

” Det er storladent, specielt med musikken – og jeg fucking ELSKER DET!!!”
Rasmus Ustrup, Marketingkoordinator Washpower A/S