Fotograf Bertel Bolt

Nytorv 6, St. th.
7700 Thisted

M: bertel@bertelbolt.dk
T: 27 14 36 66

Cvr.:32799671

 

Hvem er jeg?

Bertel Bolt er mig – Bertel Bolt-Jørgensen. Jeg er opvokset i Sjørring, Thy og har boet knapt 20 år i Aarhus, inden jeg flyttede til Thy igen. Jeg er uddannet Cand. mag. i multimedievidenskab fra Aarhus Universitet og har efterfølgende været kommunikationsmedarbejder i Skanderborg og Thy.

Jeg arbejder med foto og video og har et stærkt fokus på, hvordan disse medier kan udnyttes strategisk på de sociale medier. Jeg kan hjælpe mine kunder med at få øget gennemslagskraft på blandt andet Linkedin og Facebook.

 

Mobilstudie – opgaven bliver løst hos dig

Den helt store fordel for dig, når du samarbejder med mig, er at alle opgaver kan løses hos dig. Uanset om der er tale om portrætter af medarbejdere, eller billeder af frikadeller (helt uden sammenligning selvfølgelig), så har jeg et veludrustet mobilstudie, der kan opstilles langt de fleste steder. Det betyder at du ikke skal sende medarbejdere eller materiale ud af huset for at blive fotograferet. Det gør tidsforbruget mindre for dig, og sparer dig for ressourcer.

Medlem af Dansk Fotografisk Forening

Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden udvikler mig fagligt. Derfor er jeg medlem af Dansk Fotografisk Forening, hvor seriøse danske fotografer har mulighed for at sparre med kollegaer og modtage videreuddannelse på højt internationalt niveau. Foreningen arbejder for informations-, uddannelses-, og netværkssamarbejde blandt medlemmerne i alle grene af den fotografiske branche.

 

Fotograf i Danmark

Som fotograf beskæftiger jeg mig primært med erhvervsfotografering, profilfilm og dronefoto. Langt de fleste af mine kunder er virksomheder, der skal have taget billeder til hjemmesider og lignende. Jeg har løst opgaver for Ørsted, filmet til X-factor og lavet interview til Egmont Fonden.

Min målsætning er at lave et produkt, der er lidt mere bearbejdet end hvad du er vant til at se. For mig er Photoshop ikke et sted, hvor jeg redder, hvad der gik galt i optagelsen. Photoshop er det værktøj, der sætter prikken over i’et og hæver opgaven fra snapshots til fotografering.

Priser

 

Billeder til erhverv:

Typisk betaler du timepris (800,- + moms) for opgaven. Når det er en opgave, hvor det handler om at tage velredigerede situationsbilleder er fordelingen på arbejdet hos dig og i Photoshop 1:1. Det vil sige, at i grove træk kan du forvente, at én time på location udløser én times redigering.

Portrætfotografering i Studie eller på location i Thisted

  • 1500,- ex. moms
  • Inkl. 1 billede i højeste opløsning
  • Ekstra billeder 475,- ex moms pr stk.
  • Vi aftaler lyssætning/look og jeg hjælper dig med at få det optimale ud af dit portræt.

Produktfotos

  • Simple produktbilleder:  100,- pr. stk.
  • Fritlægning med skygge 100,- pr. stk.
  • Opstart: 800,- (dækker opsætning af studie til netop dine produkter.)
  • Evt. mobilstudie hos dig: 2.400,-

Personalebilleder

  • Standard opsætning pr. person fra 475,- ex. moms
  • Evt. mobilstudie hos dig: 2.400,-